Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Bærbare gassmålere

Bærbare gassmåler og gassvarsler har vært vårt hovedområde i mange år.

Vi har vært med i utviklingen på dette feltet siden de elektrokjemiske sensorene kom i 70-årene og ga starten til produksjon av bærbar gassmåler.

I dag brukes bærbar gassmåler overalt og i mange sammenhenger, som f.eks. entring av lukkede rom, ekstreme miljø, landbruk, shipping, vann- og avløpssektoren, olje og petrokjemisk industri, verftsindustrien osv.

Eksemplene nedenfor er noen av de mest brukte bærbare gassmålere. Vennligst ta kontakt for mer informasjon om modeller vi tilbyr innenfor bærbar gassmåler.


Flergassmålere

GasAlertQuattro

bilde

Robust og pålitelig 1-4 gassdetektor med enkel enknapps-betjening. Omfattende datalogg- og hendelsesloggingskapasitet. Viser gasskonsentrasjon av H2S, O2, CO og brennbare gasser samtidig. Stor LED-skjerm og fleksible strømalternativer.

Datablad

Forespørsel

GasAlertMax XTII

bilde

Måler 1-4 gasser med innebygget prøvetakningspumpe.

Enkel enknapps-betjening.

Datablad

Forespørsel

GasAlertMicroClip XT

bilde

Den minste og enkleste flergassmåler på markedet. Ultrakompakt, vanntett og støtsikker kapsling. Datalogging er standard. Kraftig festeclips i stål. Innebygget oppladbart batteri, 8-10 timers driftstid.

Datablad

Forespørsel

GasAlertMicro 5

bilde

Overvåk og vis opptil 5 farlige gasser i luften samtidig. Tilgjengelig som standardmodell for giftige gasser, PID-modell for registrering av VOC-er eller IR-modell for CO2-registrering.

Datablad

Forespørsel


Engassmålere

GasAlert Extreme 1-gass

bilde

GasAlert Extreme er utformet med holdbarhet og komfort i tankene, og overvåker pålitelig for enhver gassfare blant de ulike tilgjengelige modellene for giftig gass. Med enkel på/avfunksjon tilbyr denne detektoren for én gass forlenget levetid med et toårs feltutskiftbart batteri og sensor. Kalibrering er en enkel, automatisk prosedyre, og er kompatibel med BWs MicroDock II automatisk test- og kalibreringssystem.
Mange ulike brukeralternativer, visning av flere språk og dataloggingsfunksjonalitet gjør GasAlert Extreme til en ideell løsning for mange bruksområder.
Fåes til følgende gasser:
H2S, SO2, HCN, CO, NH3, Cl2, NO, NO2, PH3, ETO, ClO2, O3,

Datablad

Forespørsel

GasAlert ClipExtreme 1-gass

bilde

2 års levetid for  H2S, CO og SO2.

Vedlikeholdsfritt instrument, ingen sensorskifte, kalibrering, batteriskifte eller batteriladning.
Slå på instrument og den måler kontinuerlig i 24 timer i døgnet i 24 mnd.

Forespørsel

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn